Kullanım Koşulları

  1. Giriş

    Site Kullanımı

    2.1 Siteye Erişim

    Sitemize yalnızca kişisel ve ticari olmayan kullanımınız için sınırlı, münhasır olmayan, devredilemez ve geri alınabilir bir lisans veriyoruz. Bu lisans aşağıdaki hakları içermez:

    • Siteden elde edilen herhangi bir bilgi, yazılım, ürün veya hizmeti değiştirme, kopyalama, dağıtma, iletme, gösterme, yürütme, çoğaltma, yayınlama, lisanslama, türev eserler oluşturma, transfer etme veya satma hakkı.
    • Siteye erişmek veya Site verilerini toplamak için robotlar, örümcekler, betikler veya benzeri diğer otomatik araçlar dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere herhangi bir otomatik aracın kullanılması.

    Bu Şartlara uygun olarak Siteyi kullanmayı ve tüm geçerli yasalara ve düzenlemelere uymayı taahhüt ediyorsunuz.

    2.2 Kısıtlamalar

    Siteyi kullanarak aşağıdaki işlemleri kabul etmiyorsunuz:

    • Site üzerinde kullanılan herhangi bir yazılımın kaynak kodunu değiştirme, uyarlama, çevirme, tersine mühendislik yapma, derleme, sökme veya başka bir şekilde türetme çabasında bulunma.
    • Site veya sunucularının çalışmasını kesintiye uğratan veya engelleyen herhangi bir faaliyette bulunma, bunlarla sınırlı olmamak üzere istenmeyen iletişimler gönderme, spam veya Siteyi aşırı yükleme.
    • Siteyi herhangi bir yasa dışı amaçla kullanma, bunlarla sınırlı olmamak üzere dolandırıcılık faaliyetlerine katılma, taciz etme veya üçüncü şahısların haklarını ihlal etme.
    • Herhangi bir kişi veya kuruluş gibi davranma veya herhangi bir kişi veya kuruluşla bağlantınızı yanlış beyan etme veya başka bir şekilde çarpıtma.

    2.3 Kullanıcı İçeriği

    Site aracılığıyla (bundan böyle “Kullanıcı İçeriği” olarak anılacaktır) yayınladığınız, yüklediğiniz, gönderdiğiniz veya başka türlü sağladığınız herhangi bir içerikten yalnızca siz sorumlusunuz. Yasadışı, zararlı, tehdit edici, istismarcı, taciz edici, iftira niteliğinde, müstehcen, gizliliği ihlal eden veya başka türlü itiraz edilebilir Kullanıcı İçeriği yayınlamamayı kabul ediyorsunuz. Bu Şartları veya geçerli yasaları ihlal ettiğini tek taraflı takdirimize bağlı olarak belirlediğimiz herhangi bir Kullanıcı İçeriğini kaldırma veya değiştirme hakkını saklı tutarız.

    Fikri Mülkiyet

    3.1 İçerik Üzerindeki Haklar

    Site üzerinde gösterilen tüm materyaller, metinler, grafikler, logolar, simgeler, resimler, ses klipleri, video klipleri, yazılımlar ve diğer öğeler (bundan böyle “İçerik” olarak anılacaktır) football-shirt-addicted veya lisans verenlerine aittir ve telif hakkı yasaları, ticari marka yasaları ve diğer fikri mülkiyet yasaları tarafından korunmaktadır. football-shirt-addicted’in yazılı izni olmadan Site İçeriğini kullanamazsınız.

    3.2 Kullanım Lisansı

    Sitemize ve İçeriğine kişisel ve ticari olmayan amaçlarınız için sınırlı, geri alınabilir, münhasır olmayan ve devredilemez bir lisans veriyoruz. Bu lisans aşağıdaki hakları içermez:

    • İçeriği ticari amaçlarla veya işimizle rekabet eden bir şekilde yeniden satma veya kullanma.
    • Ticari amaçlarla herhangi bir ürün listesi, açıklamalar veya fiyatları toplama, derleme veya kullanma.
    • Site veya İçeriğine dayalı herhangi bir türev eser oluşturma.
    • Üçüncü tarafların yararına Site bilgilerini indirme, kopyalama veya başka bir şekilde kullanma.
    • Site verilerine erişmek veya toplamak için veri madenciliği, robotlar veya benzeri veri toplama ve çıkarma araçları kullanma.

    Sorumluluk Sınırlaması

    4.1 Garantilerin Feragatı

    Site ve tüm İçeriği “olduğu gibi” ve “mevcudiyetine bağlı olarak” sağlanmaktadır. Site veya İçeriği ile ilgili olarak ticari olabilirlik, belirli bir amaca uygunluk ve ihlal etmeme gibi açık veya zımni garantiler sunmuyoruz. Sitenin kesintisiz, hatasız veya virüsler veya diğer zararlı bileşenlerden arınmış olacağını garanti etmiyoruz.

    4.2 Zararların Sınırlanması

    Kanunların izin verdiği en geniş ölçüde, Siteyi kullanmanızdan veya kullanamamanızdan kaynaklanan veya bununla ilgili olarak dolaylı, tesadüfi, özel veya cezai zararlardan, bunlarla sınırlı olmamak üzere veri veya kazanç kaybı zararlardan sorumlu olmayacağız. Bu Şartlar veya Siteyi kullanımınızla ilgili herhangi bir iddia için size karşı toplam sorumluluğumuz, Siteye erişmek için ödediğiniz miktarla sınırlı olacaktır, eğer bir şey ödediyseniz.

    4.3 Teknik Hatalar

    Sitenin kesintisiz veya hatasız çalışmasını garanti etmiyoruz. Hizmet reddi saldırıları, virüsler veya diğer zararlı bileşenler dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere teknik sorunlardan kaynaklanan herhangi bir zarardan veya kayıptan sorumlu değiliz. Ekipmanınızı ve verilerinizi korumak için uygun güvenlik önlemlerini uygulamak sizin sorumluluğunuzdadır.

    Üçüncü Taraf Sitelere Bağlantılar

    Site, bize ait olmayan veya kontrol etmediğimiz üçüncü taraf web sitelerine veya kaynaklara bağlantılar içerebilir. Herhangi bir üçüncü taraf sitesinin içeriğinden, gizlilik politikalarından veya uygulamalarından sorumlu değiliz. Bu bağlantılara tıklayarak, bu üçüncü taraf kaynakların kullanılabilirliğinden veya içeriğinden sorumlu olmadığımızı kabul ediyorsunuz ve bu üçüncü taraf sitelerini kullanmanızdan kaynaklanan herhangi bir kayıp veya zarardan sorumlu olmadığımızı kabul ediyorsunuz.

    Şartlardaki Değişiklikler

    Bu Şartları herhangi bir zamanda önceden bildirimde bulunmaksızın değiştirme veya güncelleme hakkını saklı tutarız. Tüm değişiklikler, yürürlük tarihi güncellenmiş olarak bu sayfada yayınlanacaktır. Bu Şartları periyodik olarak gözden geçirmek sizin sorumluluğunuzdadır. Bu Şartlarda herhangi bir değişiklikten sonra Siteyi kullanmaya devam etmeniz, güncellenmiş Şartları kabul ettiğiniz anlamına gelir.

    Gizlilik

    Siteyi kullanımınız, bu Şartların ayrılmaz bir parçası olan Gizlilik Politikamız tarafından yönetilmektedir. Kişisel verilerinizi nasıl topladığımızı, kullandığımızı ve koruduğumuzu anlamak için Gizlilik Politikasını lütfen gözden geçirin. Siteyi kullanarak, Bilgi Gizlilik Politikasında açıklandığı şekilde bilgilerinizi toplama ve kullanmayı kabul ediyorsunuz.

    Yaş Kısıtlamaları

    Site, en az 18 yaşında olan kullanıcılar için tasarlanmıştır. 18 yaşın altındaki bireylerin kişisel bilgilerini kasıtlı olarak toplamayız. Bu tür bilgileri yanlışlıkla topladığımızı fark edersek, derhal bunları kaldırmak için önlem alacağız.

    Geçerli Hukuk ve Yargı Yetkisi

    Bu Şartlar, Kanada yasalarına göre yönetilecek ve yorumlanacaktır. Bu Şartlardan veya Siteyi kullanımınızdan kaynaklanan herhangi bir anlaşmazlık, Kanada’da bulunan mahkemelerin münhasır yargı yetkisine tabi olacaktır.

    Nihai Hükümler

    10.1 Tam Anlaşma

    Bu Şartlar, Gizlilik Politikası ile birlikte, Siteyi kullanmanızla ilgili olarak sizinle bizim aramızdaki tam anlaşmayı oluşturur. Site ile ilgili olarak yazılı veya sözlü olsun, önceki veya aynı dönemdeki tüm anlaşmaları, anlayışları ve iletişimleri yerine geçer.

    10.2 Bölünebilirlik

    Bu Şartların herhangi bir hükmü geçersiz, yasa dışı veya uygulanamaz kabul edilirse, kalan hükümler tam olarak yürürlükte kalacaktır. Geçersiz hüküm, geçerli ve uygulanabilir hale getirmek için gereken ölçüde değiştirilecektir.

    10.3 Feragat

    Bu Şartların herhangi bir hakkını veya hükmünü uygulamama durumumuz, o hakkın veya hükmün feragat edildiği anlamına gelmez. Herhangi bir feragat, yazılı olarak ve football-shirt-addicted’in yetkili bir temsilcisi tarafından imzalanmış olmalıdır.

    10.4 Başlıklar

    Bu Şartlardaki başlıklar yalnızca kolaylık sağlamak içindir ve yasal veya sözleşmesel bir etkisi yoktur. Şartların yorumunu etkilemez.

    Site’mizi ziyaret ettiğiniz ve Kullanım Şartlarını incelediğiniz için teşekkür ederiz. Bu Şartlarla ilgili herhangi bir sorunuz, endişeniz veya yorumunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin:

    book@football-shirt-addicted.com

    Katılımınızı takdir ediyoruz ve size yardımcı olmayı umuyoruz.